03. 09. 2011.

Baš onako kako volim

Malo sam specifična kad je riječ o YT videima. Krenem gledati sve što mi se učini zanimljivim na prvu ali ostajem do kraja samo u dva slučaja : ako je make up za past na dupe dobar ili ako je video izuzetno koristan i ne sadrži dozlaboga izlizane savjete i otkrivanja tople vode jer mi se od takvih, zajedno sa prenapuhanim nazivima istih, fakat bljuje. Mrzim i kad je video mutan i nejasan jer miša mu, kad si već uzela da snimaš potrudi se da to ljudi i vide a ne naslućuju. Mrzim kad su cure neuredne, nema mi ničeg goreg nego vidjeti zapackanu šminku ili "blatnjavo" lice ( tag : Kandee Johnson). Ili čuti iritantan (Panacea) i njanjav glas (Michelle Phan) pa da pričaju o ne znam čemu na svijetu.

Elem, kad sam im se sad nagovorila :) da pređem na suštinu : danas sam htjela podjeliti s vama par odličnih YT videa koje sam pogledala u zadnje vrijeme. Evo ih :

1. Drugstore dupikati skupe kozmetike od cure koja zna o čemu priča a priča simpatično,jasno, sažeto i na način da vam ne ostavlja gomilu pitanja i googlanja nakon pogledanog videa.




2. Odličan savjet kako da vam tekući puder traje duže .Goss ( aaaaaaa Goss <3 ) jasan, sažet i realan - kod njega nećete naći nijedan od onih polusatnih videa od kojih mi se diže kosa na glavi.




3. Najkorisniji video o konturiranju koji sam ikad pogledala. Vrhunska Sam Chapman, ko bi drugi :))





4.Krasan i živopisan tropical look pun odlično složenih boja, jedan od najboljih koje sam vidjela kod Xsparage. I preslatko joj stoji :)




5. Kako bi ova lista uopšte prošla bez Lise Eldridge ? Video koji je jednako zapanjujući koliko i koristan




6. I za kraj, jedna totalno otkačena cura čiji rad obožavam jer je jako inspirativna, drugačija i zanimljivija od većine toga što se može pogledati na YT.  - upoznajte Nosebleed Baby 




Toliko od mene za večeras, sutra nastavljam sa swatchanjem sjenila za oči - na redu su zelene boje. 
:***