13. 04. 2013.

RT by Samantha Chapman kistovi - nagradna igra ZATVORENO

Ovaj put se igramo na nešto malo drugačiji način od predhodnih - organizacija i tema su jedino što je moje a o svemu ostalom odlučiti ćete upravo vi.  Da, kako o nagradi tako i o pobjednici. Koliko se sjećam prošli put je Gabi, jedna prekrasna cura i pobjednica jesenske nagradne igre ispala na kraju ni kriva ni dužna moja upravo pronađena rodica od tetke s djedove strane pa sad malo mjenjam pravila i kormilo prepuštam vama. Pobjednica će sama odabrati svoju nagradu u skladu s onim što joj je najviše potrebno u domenu RT kistova  a o istoj će da odluče isključivo cure s facebook stranice bloga

Budući da ste se nedavno na fejsu izjasnile kako bi ste za ovaj put radije bile nagrađene kistovima umjesto šminkom, evo vam ga kistovi :)  Ono što možete osvojiti je sledeće :

a) Core Collection RT set kistova za lice 




b) Starter set RT kistova za oči




c) Expert Face i Blush pojedinačne RT kistove 



Nagrada koju pobjednica odabere od gore ponuđenih će biti naručena s iHerba i isporučena na njenu kućnu adresu. A da biste učestvovale ono što trebate napraviti je :

1. Našminkati se na temu najljepšeg godišnjeg doba - proljeća








Odaberite ono što vam najviše odgovara - dnevni, večernji, ekstravagantni, smireni, suludi, blesavi, mirni ili kakav god da vam se sviđa look na ovu temu i svoju sliku s obaveznim papirićem na kojem će biti napisan naziv bloga pošaljite meni na mail makeup_makeout@yahoo.com. Pliz nemojte dodavati papiriće naknadno i koristiti neke stare slike koje već imate jer prvo, vidi se iz aviona a drugo uzalud vam trud svirači jer će vas isto automatski diskvalificirati iz učešća.

2. Ukoliko već niste lajkajte fb stranicu bloga ili me pratite preko GFCa i u mailu napišite pod kojim imenom/nickom me pratite. Jedno od ova dva načina praćenja je uslov za sudjelovanje.

Ako imate neke prijedloge, sugestije ili kritike vezano za blog, slobodno i to napišite u mailu :)

Imate sasvim dovoljno vremena jer je nagradna igra otvorena do 02. maja i važi za sve cure s područija BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. 

Kako prijave budu pristizale slike lookova ću objavljivati na fb stranici bloga u posebnom za to predviđenom albumu i ona slika koja do 02.05. tačno u podne bude imala najviše lajkova od strane cura koje me prate na fejsu će biti pobjednička. Što automatski znači da slanjem svoje slike trebate biti saglasne s tim da će se ista objaviti na fejs stranici bloga. Maknut ćemo ju kad se nagradna igra završi, bez brige :)

I eto ga, to bi bilo to. Nadam se da vam se nagrade sviđaju i da ćete učestvovati u što većem broju. Ja se već unaprijed veselim :)

EDIT : Glasanje lajkovima je ukinuto, pobjednicu će nakon zatvaranja nagradne igre proglasiti žiri sastavljen od nekoliko kolegica blogerica zajedno sa mnom. Sva ostala pravila nagradne igre ostaju ista.

03. 04. 2013.

Dobitnice Avon nagradne igre

I konačno je došlo vrijeme da objavim tri cure koje će na svoje kućne adrese dobiti Avonove nagrade iz kviza koji smo nedavno igrale pa da odmah pređemo na stvar :) Pobjednice su :

1. Damira Bedak koja je osvojila Avon Naturals set za njegu lica s ružom

2. Danijela Slijepac sa Summer White Sunset EDT 

3. a još jedan Summer White Sunset otići će na adresu Nermine Hodžić  :)

Javite mi se na mail sa svojim podacima i adresom koju ću prosljediti Avonu kako bi vam mogli dopremiti vaše poklončiće. Mail sa kojeg ćete poslati podatke mora biti onaj isti sa kojeg ste poslale i prijave za nagradnu igru.

Čestitam sretnim dobitnicama i nadam se da ćete uživati u svojim nagradama. 

Ostalim curama više sreće naredni put - jer ću uskoro na blogu objaviti još jednu nagradnu igru koju upravo smišljam :)

Pusa svima :***