03. 09. 2011.

Baš onako kako volim

Malo sam specifična kad je riječ o YT videima. Krenem gledati sve što mi se učini zanimljivim na prvu ali ostajem do kraja samo u dva slučaja : ako je make up za past na dupe dobar ili ako je video izuzetno koristan i ne sadrži dozlaboga izlizane savjete i otkrivanja tople vode jer mi se od takvih, zajedno sa prenapuhanim nazivima istih, fakat bljuje. Mrzim i kad je video mutan i nejasan jer miša mu, kad si već uzela da snimaš potrudi se da to ljudi i vide a ne naslućuju. Mrzim kad su cure neuredne, nema mi ničeg goreg nego vidjeti zapackanu šminku ili "blatnjavo" lice ( tag : Kandee Johnson). Ili čuti iritantan (Panacea) i njanjav glas (Michelle Phan) pa da pričaju o ne znam čemu na svijetu.

Elem, kad sam im se sad nagovorila :) da pređem na suštinu : danas sam htjela podjeliti s vama par odličnih YT videa koje sam pogledala u zadnje vrijeme. Evo ih :

1. Drugstore dupikati skupe kozmetike od cure koja zna o čemu priča a priča simpatično,jasno, sažeto i na način da vam ne ostavlja gomilu pitanja i googlanja nakon pogledanog videa.




2. Odličan savjet kako da vam tekući puder traje duže .Goss ( aaaaaaa Goss <3 ) jasan, sažet i realan - kod njega nećete naći nijedan od onih polusatnih videa od kojih mi se diže kosa na glavi.




3. Najkorisniji video o konturiranju koji sam ikad pogledala. Vrhunska Sam Chapman, ko bi drugi :))





4.Krasan i živopisan tropical look pun odlično složenih boja, jedan od najboljih koje sam vidjela kod Xsparage. I preslatko joj stoji :)




5. Kako bi ova lista uopšte prošla bez Lise Eldridge ? Video koji je jednako zapanjujući koliko i koristan




6. I za kraj, jedna totalno otkačena cura čiji rad obožavam jer je jako inspirativna, drugačija i zanimljivija od većine toga što se može pogledati na YT.  - upoznajte Nosebleed Baby 




Toliko od mene za večeras, sutra nastavljam sa swatchanjem sjenila za oči - na redu su zelene boje. 
:***

Broj komentara: 35:

  1. Odlican izbor :) Meni su ipak najdraze pixiewoo sestre, njihov svaki video pogledam od pocetka do kraja. Michele Phan, mi je i pored glasa, jako simpaticna :)
    Ne volim tutoriale sa sminkanjem jednog oka, dok je drugo vec nasminkano (npr. MissChievous).

    OdgovoriIzbriši
  2. ni ja, zbog toga i volim Pixice, one su se uvijek šminkale počevši od čistog lica bez mrvice ičega pa do finalnog looka i to mi je super

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja se uvek iznerviram i nemam živaca da gledam klip kad vidim ceo look odmah...
    Hoću iznenađenjeee !
    I uvek je plus kad šminkaju od početka, a ne da odmah krene na oči, ili joj je pola lica našminkano, pola ne, što kaže Bojana.... jooooj

    OdgovoriIzbriši
  4. Odabir videa ti je super, neke sam već prije pogledala, no Goss je jedinstven =)

    OdgovoriIzbriši
  5. npr.ja volim Kandee j. , Jlovesmac1 ali zato sto su mi kao osobe zabavne a Pixiewoo sestre su mi užas ozbiljne, i to me miče od njih -brzo mi dosade :) ali što se tiče njihovog umiječa make upa neman kritike. tako da ima i tu nečega tj.mislim da je potrebo biti i malo zabavan u yt videvima, a jos kad bi bili i daroviti ako meni npr. Dope2111 to bi bio pun pogodak :) Teška kombinacija ! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja sam imala slican post. Dopadaju mi se tvoje preporuke.

    OdgovoriIzbriši
  7. Drago mi je da si uvrstila Emily na listu, jer mi je jedna od najdrazih gurua na YT-u. Slazem se sa tobom vezano za Kandee i Michele Phan i takodjer sam vrlo izbirljiva kada gledam tutoriale. Neke od mojih top YouTuberica su mi MakeupByTiffanyB i MissJessicaHarlow. Volim i TheMakeupChair, ali samo novije videe - stariji su mi malo mrljavi. Missglamorazzi ima isto par dobrih videa, ali covjek se malo umori ako ih gleda vise zaredom - previse pistav glas :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Ah, ni ja ne mogu gledati Michele Phan i Kandee. Izludjuju me. Ali Pixiwoo... Obozavam ih! Takodje volim DelyriaPhoto zato sto je neobicna.

    OdgovoriIzbriši
  9. Emily zapravo radi na televiziji,pa tako ljepo i razgovjetno priča.Meni se sva kosa na glavi digne kad čujem da MissJessicaHarlow dadilju imitira,neke baš nemogu gledat ne jer su piskutavi,nego odugovlače.

    OdgovoriIzbriši
  10. Divan i koristan post....Moj glas za Lisu Eldridge :)))

    OdgovoriIzbriši
  11. joj ja kandee ne smijem vidjet, pogotovo nakon sta je opasno zabrijala na boga i te spike. sve ide al vjerski fanatizam nema sanse.
    meni je lisa najdraza, nju bas volim pogledati, a ovo sve drugo mi je tak...u principu nisam ljubitelj video recenzija, tutorijala i ostalog jer sam prezivcana da sjedim 15 minuta i gledam u nekog haha :D

    OdgovoriIzbriši
  12. POzdrav, danas sam otkrila tvoj blog :) Meni licno su najdraze Pixiwoo,njih obozavam. Lisa mi je takodje odlicna :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Odličan post! :) Već sam se pretplatila na xsparcage :)) Super mi je onaj tutorial i cura jako simpaična :) Od navedenih pratim pixiewoo i lisu, a super mi je i Makeupgeek, nju pratim najduže :)

    Prije sam pratila i Elle i Blair, s tim da Elle znam pogledat još koji put, kad ima neki tutorial, ali Blair ne mogu više čut...smeta me taj njen glas, melje li ga melje i jednostavno ne mogu pogledat njen video od početka do kraja. Imala je prije lijepe tutoriale..

    Pixiewoo obožavam gledati zbog naglaska, jednostavnosti i isto mi se sviđa šminkanje od početka do kraja, a ne samo jednog oka :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Sam je kraljica pratim ju :) jel ti imas blog sale ? ako ne eto ideje :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Goss mi je novo ime,hvala ti,Lisu Eldridge volim pogledati :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Sjajan odabir videa, svaka čast!
    Ma kako Lisa prekrije bubuljice, strava :)
    lijepo te pozdravljam

    OdgovoriIzbriši
  17. za svaki slucaj cu i ovdje pitati postoji li marka Farmasi u Hrvatskoj? ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. kad će novi post :)))

    OdgovoriIzbriši
  19. Odličan i koristan post, ali budući da mi je internet užasno spor za gledanje videa može li neka dobra duša meni znatiželjnoj odgovoriti koji je to Gossov savjet za duže trajanje pudera? Bila bih jaaaakoooo zahvalna :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Goss savjetuje da ne se ne stavlja prije pudera na bazi ulja, krema za lice na bazi vode i obrnuto. Trebas provjeriti sastav pudera i kreme i da oboje budu na bazi ulja ili na bazi vode, jer kombinovanje razlicitih baza dovodi do rastavljanja pudera i kreme. Takodje, kaze da ne treba stavljati kremu, kremu oko ociju, kremu sa SPF, bazu za sminku pa tek onda puder jer se ne smije lice pretrpavati proizvodima. Dovoljno je samo kremu (za suhu kozu) ili samo bazu (za masnu), pa nakon toga puder. Valjda sam dobro objasnila. Ako neko misli da sam pogrijesila neka me ispravi :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Hvala ti puno, puno, puno :×

    OdgovoriIzbriši
  22. Ljudi, gdje je nestala Beautymaniac?

    OdgovoriIzbriši
  23. I mene zanima. Skoro svaki dan virnem na blog da vidim ima li novih postova.

    OdgovoriIzbriši
  24. nije valjda prestala pisati :/ ovo mi je jedan od najdrazih blogova

    OdgovoriIzbriši
  25. Blog je odlican samo tako nastavi..ja licno cesto pratim KlairedeLys na YT mada se ona vise bavi special effects i art makeup lookovima nego li klasicnim makeup nadje se tu pokoji look za sve prilike..veliki poljubac

    OdgovoriIzbriši
  26. Nadam se da nam je Beautymaniac dobro i da joj se ništa nije desilo, i da će nam ubrzo ponovno pisati... :-*

    OdgovoriIzbriši
  27. Obožavam Emily, Beauty broadcast.... SAvršena je.... baš zrači...
    http://4beautysisters.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  28. ženo javi se da znamo da dišeš !!

    OdgovoriIzbriši
  29. da, i mene je baš zabrinula.... nadam se da je sve ok

    OdgovoriIzbriši
  30. Svako malo navracam nigdje te, pitam se sta se dogadja

    OdgovoriIzbriši
  31. ok sad se i aj brinem...ženo jesi živaaaaaa??????

    OdgovoriIzbriši
  32. Zar je niko ovdje ne zna privatno, bar da je nazove, i samo nam javi da je ok i da je sve u redu? Baš se brinemo :(

    OdgovoriIzbriši
  33. da jel je može neko privatno kontaktirat, čisto da znamo što se događa?

    OdgovoriIzbriši