12. 02. 2012.

Nedeljni rambling look

Trebalo mi je nešto da ublažim ovo smrznuto nedeljno popodne i činjenicu da je vikend prošao i da sutra počinje nova radna sedmica. Usput rečeno, divim se i zavidim svima vama koje radite posao svojih snova, ja u ova doba nedeljom obično dobijam blagu mučninu. To dijelom i jeste jedan od razloga zbog kojih je look koji ćete vidjeti u nastavku jak, upečatljiv i totalno razbijački raspoložen :))

Za oči sam koristila ArtDeco bazu za sjenila, Catrice mono sjenilo 240 Its A Girl preko cijelog kapka za pregib, vanjski ugao oka i donju liniju koristila sam Meow mineralni pigment Caterwaul. Priča je zaokružena beskrajnim flickom Catrice crnog gel linera a u trepavice ne gledajte jer osim što su čemerne po prirodi, mom najdražem Abbamart uvijaču desio se totalni krah - pukao je ničim izazvan na dva dijela zbog čega mi se stvarno plače jer sam ga obožavala. Maskara je Essence Maximum Definition ali trenutno nije vrijedna spomena jer je na izdisaju i razlika je nebo i zemlja kad je stavim samu i nakon uvijanja trepavica.


Kad je na red došao ruž, jednostavno se nisam mogla odlučiti pa sam na kraju poslikala obje varijante :

 Revlon Matte 006 Really Red


Rimmel Lasting Finish 006 Pink Blush

Na ostatku lica imam M.Astor Mattitude HD bazu, puder je Rimmel Cool Matte u pjeni br 103 Ivory. Sve sam fiksirala Bourjois Mineral Radiance puderom u kamenu 02 Vanilla a da ne odem u totalni off na jagodicama je samo mrvica Benefit Hoola bronzera osim na slici s ružičastim ružem gdje nosim Oriflame rumenilo Pefect Pink. 

Toliko bi bilo to, baš sam poželjela raditi lookove tako da će ih sigurno biti još ubrzo. 
:***:

Broj komentara: 27:

  1. hahahah kad napises da su ti trepavice cemerne, ja umrem od smeha :))) Gde samo nadjes taj izraz :DDD a opste ti nisu strasne trepke, imas oko za padanje na dupe!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam prvi put čula za čemerno naumpale su mi odma moje trepavice i tako je i ostalo, sad im taj izraz još više paše kad sam ostala bez uvijača :D

      Izbriši
  2. puno bolje sa crvenim ružem :) još matte <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma mat tekstura se rodila za ovako intenzivne boje - bolje se drže i ne miču nikud pa se možeš i opustit a ne da stalno kontaš u kakvom su ti stanju usne. Zbog toga i ne koristim tamnije boje tipa trule višnje i sličnih, nemam živaca :D

      Izbriši
  3. crveni ti predivno stoji na liner :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivne oči :)

    OdgovoriIzbriši
  5. definitivno crveni ruz,a taj gel liner, izvedba ma fenomalno a ja koliko god se trudila nema sanse da ikada uspijem tako

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj vise da to cujem, trudi se i bit ce. Mora..

      Izbriši
    2. Tixx slažem se s Junonom, sve je stvar prakse i to ne mogu dovoljno puta ponovit, pokret poslje određenog vremena ponavljanja jednostavno uđe u ruku, neće sam :)

      Izbriši
    3. ok nisam i necu vise nikad ono reci idem vjezbati cim kuci dodem :)

      Izbriši
  6. slazem se sa komentarom da ti je oko za padanje na dupe, znas curo, znas. Nego, vise mi se svidja kombinacija sa crvendacem jer te ruzicasti ucinio malcice blijedom.
    heehe, cuj cemerne, nego znas sta, meni su se trepavice popravile odjednom. koristila maskaru Deborah lash creator, skidala sminku sa afrodita bademovim uljem i mrvicu dana, mozda nekih desetak navecer pred spavanje utrljavala ricinusovo ulje. od cega su se popravile nemam pojma, ali eto ocito jesu jer mi je Biberlee rekla da imam dobre trepke neki dan :)))
    hvala Biberlee gdje cula i ne cula.

    eto cemerno moje, radila ti meni ono sto volis

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super i blago tebi, mojima ni svo ricinusovo svijeta ne ide u korist ali ja ga i dalje uporno mackam, nadam se da će se predomislit :)

      Izbriši
  7. Djevojko, ja obožavam tvoj blog. Svaki post iščekujem s nestrpljenjem otkako sam otkira makeupmaniju!
    Što se tiče ovih lookova (:P ) meni se više sviđa ovaj s crvenim ružom, možda zato što ni sama ne mogu bez njega :)
    U svakom slučaju, jedva čekam slijedeći post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbog komentara poput tvog i dalje radim to što radim, da mi nije vas davno bih vjerujem izgubila inspiraciju za ovakvim vidom pisanja i ostala samo po forumima...Hvala puno :***

      Izbriši
  8. U kombinaciji sa crvenim ruzem se i meni vise svidja..zavidim na savrseno nanesenom gel liner-u, ja se uvijek dobro nanerviram pa onda uspijem nekako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne se nervirati, vidjećeš da će biti super s vremenom, samo nemoj odustajati

      Izbriši
  9. Joj i moje sutrepavice boze sacuvaj, tvoje su woow za moje koje su potpuno ravne i kratke..i nemogu ih s nicim uviti,ne ide i ne ide...Jos uvijek cekam one s ebaya umjetne koje kupih po tvojoj preporuci :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nek imaju i gore od mojih :))) Koji uvijač koristiš ? Ja svoje nikad nisam uvijala po ps-u tipa ono jednom u korijenu, jednom na sredini pa jednom na vrhovima jer nemam toliko prostora na njima :) Samo uhvatim u korijenu, držim oko pola minute i istog trena kad pustim hvatam se za maskaru, jedino tako liče na nešto.
      Isto već dugo čekam neke ogrlice iz Kine, haman da je do vremena jer mi opasno kasne...

      Izbriši
  10. Kako su ti se pokazali Rimmel ruzevi? SNimila sam par nijansi koje bih rado posedovala....:) Posetite nas na http://beautifullifeofthegirlsnextdoor0.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rimmelovi su mi tako-tako, ni posebno dobri ni posebno loši, čist prosjek mada traju prilično kratko za jedan ruž i intenzivnije nijanse ne mogu opstati ni u ludilu bez olovke. Bolji su mi Golden Rose ruževi u crnom pakiranju.

      Izbriši
  11. Divan look (ja bih možda jedino izbjegla tu crvenkastu boju na donjem kapku jer i kod mene čini da izgledam uplakano i umorno, ali budući da je makeup u #razbijačkom" tomu, onda je pun pogodak hehe), i baš mi je žao što ne uživaš u svom poslu bar upola kao u kozmetici i šminkanju, zamisli kako bi to divno bilo :)
    Želim ti da ti se to i ostvari, i da "s pjesmom" ideš na posao svaki dan ;)
    Btw, nisi nam rekla čime se baviš, tj. u kojoj si branši?
    Puno pozdrava
    P.S.Moj novčanik ti tužno maše jer sam opet orobila thecosmetichouse i naravno između ostalog naručila dva matt revlonca, a nije mi to trebalo, stvarno nije :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Huh što više razmišljam kako bi bilo da imam posao u kojem uživam jednako kao u kozmetici sve me više crnjak hvata :D Ja sam inače u bankarstvu, predugih 11 godina već...Ne volim poslove koje mogu raditi zatvorenih očiju, ja bih malo kreativnosti, raznolikosti, uzbuđenja... sweet dreams of mine :))) Hvala ti na lijepim željama, nadam se da će mi se jednom ostvariti :*

    OdgovoriIzbriši