18. 05. 2012.

Fotogenični make up vol. 2

Kao što sam i obećala u predhodnom postu, danas vam predstavljam drugu, malo dramatičniju verziju photo friendly looka za proslave i slične prigode. Trudila sam se da bude jednostavan i se većina proizvoda koje sam koristila može kupiti i kod nas, tako da npr na očima imam samo dva sjenila ( Rimmel i Manhattan)  i jednu olovku (Bourjois).

Ovo zaista nije teško napraviti, budete gotove za cca 15 minuta a boje su univerzalne i jednako kao i kod predhodne blaže varijante i ovu možete nositi uz prilično sve što se odlučite odjenuti.


Izravno dnevno svijetlo


Umjetno svijetlo 


Na licu sam koristila Eveline Art Scenic bazu za mješovitu kožu, tekući puder Rimmel LF 25hr br 103 Ivory a preko Bourjois Mineral Radiance puder u kamenu 02 Vanilla. Blago sam konturirala s Golden Rose Terra Powder bronzerom br 103 a na obrazima je Maybelline Great Wear rumenilo u kremi Woodrose. Kupljeno je na netu a ako trebate alternativu Oriflame Perfect Blush u nijansi Fresh Pink identično izgleda.

Na očima imam ArtDeco bazu za sjenila nakon koje sam preko cijelog kapka nanjela i razmazala Bourjois Kohl & Contour Ultra Black olovku da crno sjenilo bude izražajnije i dugotrajnije. Od korijena trepavica sve do pregiba stavila sam Manhattan Glam Eyes mono sjenilo br 214 Black a u pregibu je mat tirkizna nijansa Manhattan M Collection br 3 Petrol Mystery. Na vanjskoj strani donjeg kapka je crno a na unutrašnjoj tirkizno sjenilo. Istom Bourjois crnom olovkom ocrtala sam donji i gornji waterline a na trepavice stavila dva sloja Max Factor Masterpiece Max maskare. Nisam koristila umjetne trepavice iako bi možda bilo bolje, ali mi je look izgledao dovoljno dramatično i bez njih pa sam ih preskočila. 

Na obrvama je Essence olovka br 02 Brown i preko svijetlije sjenilo iz Essence seta za obrve a na usnama je samo Catrice Ultimate Color ruž 010 Be Natural.

Eto ga :) Toliko o fotogeničnim lookovima a sad pošto sam konačno uhvatila vremena idem dalje sa sastavljanjem liste novijih domaćih blogova koji su me oduševili jer ću vam o tome pisati u narednom postu. I o još koječemu, jer sam preslagala svoju make up kolekciju i izdvojila stvarčice za blog sale ali i pronašla ukupno 7  (sedam) komada koje sam kupila, odložila i nikad ih nisam čak ni isprobala jer sam jednostavno zaboravila :O
     I baš sam im se onako, pozitivno iznenadila.
Luda sam, znam.

Broj komentara: 13:

  1. divno divno!! probat ću ovo sutra :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svaka čast draga! Predivno izgleda!

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivno je! *__*
    Ovo Manhattan sjenilo u nijansi Petrol Mystery mi je preedino,već dugo tražim neku takvu nijansu,a na tebi je stvarnoo prelijepo! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala cure :***

    MPB javi mi se na mail i napiši svoju adresu, imam nešto za tebe :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Fotke su ti sve bolje! A što se tiče fotogeničnog makeup-a moram priznati da mi se više svidja prvi :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Oci su ti se totalno stopile sa make up-om... svaka cas...superiska je :)))
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  7. odlično!!! čak ti i trepavice super izgledaju, nisu uopšte "čemerne" :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh, ja se sve više divim kako ti predobro pristaje tirkizno. Nosi ga svakodnevno za moju dušu :)

    Eh, btw, imaš preporučiti neko ljepilo za trepke? Da se kupi individualno?

    OdgovoriIzbriši
  9. Cao,
    ne znam da li si vec vidjela ali osnovali smo nas FB page pa ako zelis pridruzi nam se, bilo bi nam drago! :)
    I javi se ako zelis da te ubacimo u nasu grupu na FB

    http://somethingaboutmycloset.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je look!!! Svaki put poželim da me ti našminkaš kad vidim ovakve fotografije :)

    OdgovoriIzbriši