26. 05. 2012.

Vikend je :)

Subotaaaaaa !!!! Moj najdraži dan u sedmici a pritom i jedna od rijetkih koju ne moram provesti na poslu pa sam si čitav dan bukirala za za ljenčarenje i opuštanje. U obzir su dolazile samo stvari u kojima uživam i apsolutno ništa drugo. Prvo sam se pošteno naspavala, napravila omiljeni kolač (ultra lagan i za složiti i za pojesti a ukusan, za recept se javite u komentarima ), slušala muziku, šetala jer je vrijeme konačno opet sunčano, gledala filmove, ohladila si cugu za večeras.... I šminkala se naravno. Nije mi se dalo završavati dva-tri draftovana posta koji će još malo sačekati pa ću vam umjesto toga pokazati šta sam danas napravila s Avonovom Smoke & Mirrors paleticom sjenila.








Na licu imam Maybelline Great Wear tekući puder Nude, preko Avon Ideal Flawless puder u kamenu Fair, na obrazima Bourjois rumenilo 46 Cendre De Rose Brune. Na obrvama je Essence olovka za obrve 02 Brown, na očima Avon True Color Smoke & Mirrors paleta sjenila, Bourjois crna olovka i MF Masterpiece Max maskara. Na usnama divni Revlon Matte u nijansi Stormy Pink.

I malo igranja sa zadnjom fotkom :)




A kad smo već kod lookova, ovaj sam nosila u četvrtak, u inat kiši i tmurnom vremenu vani 


Tekući puder Manhattan Powder Matt Make Up 80 Sand, rumenilo najdraže na svijetu - kremasto NYX Red Cheeks, obrve Essence olovka 02, oči Bourjois Regard Effet Duochrome olovka br 57 i Avon Curlacious maskara. Na usnama Catrice Ultimate Color 070 Light The Fire i to samo zato što nisam imala šta drugo spariti s Red Cheeks rumenilom :) Toliko ga volim da se teško kontroliram i nemam mjeru pa je prvobitna verzija ovog looka izgledala kao čisti seljakluk :D


Strašno :)) 

Da se malo oporavite :


Ovako se šminkaju normalne žene :) Slika je u biti ostala neobjavljena iz posta o neutralnim fotogeničnim lookovima, verzija na dnevnom svijetlu koja mi je bila preblijeda pa sam naknadno dodala još bronzera. U istom postu je i popis proizvoda koje sam koristila ali pošto je razbacan kroz cijeli tekst evo ga na jednom mjestu -  Eveline Art Scenic baza za mješovitu kožu, Manhattan Powder Matt Make Up 80 Sand, Benefit Hoola bronzer, Farmasi 002 highlighter i ArtDeco rumenilo br 39. Na obrvama svijetlije sjenilo iz Essence seta za obrve, na očima ArtDeco baza za sjenila, sjenila ArtDeco 29 i 204, crni gel liner Catrice Black Jack With Jack Black ( ili obrnuto :D) i no name umjetne trepavice a na usnama miks od Avon PW Sunkissed Ginger i Artdeco Longlasting Lip Stylo br 40.

Toliko za danas, ja sad idem u pohod na online shopove jer sam kao odvojila stvari za blog sale pa bi sad njihova mjesta trebalo popuniti nečim novim jel :) 


Uživajte u vikendu !

Broj komentara: 14:

  1. Uvijek ti se iznova divim kako super izneseš takve jarke boje ruževa... Ja ih moram skroz razmazati i ublažiti, inače izgledam katastrofalno, jednostavno su previše upadni na meni...

    I taj rajf na tufnice je prepreprekrasan, hoću ga i ja, gdje si ga kupila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. A ne diviš mi se kako sam lijepo nanjela rumenilo na drugoj crvenoj slici ? Ccc :D
    Rajfić je iz banjalučkog CMa

    OdgovoriIzbriši
  3. ženo obožavam te! koliko si mi divna,živim za svaki tvoj novi post.i daj taj recept, baš mi treba neki lagani kolač za ljeto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebaju ti dva veća pakiranja petit keksa, jedna vrećica smrznutog šumskog voća ili podosta svježeg kako hoćeš, ja najviše volim praviti s Ledovim višnjama ili malinama ali može s kojim god voćem hoćeš, 750 grama pavlake, ja to prevedem u jednu i pol veću čašu Brzo&Fino vrhnja, 14 kašika šećera i dvije kesice vanilin šećera.

      U veću zdjelu pobacaš vrhnje, izrezano voće,i šećer i izmješaš, ručno ili mikserom. U četvrtastu posudu redaš red keksa red tog fila i tako do kraja. Završiš sa šlagom ako voliš, ja inače završavam s filom i voćem jer nisam ljubitelj šlaga. Treba malo odstojat da keks omekša jer se predhodno ne natapa ni u šta i to je to. Kolač bude prefin i osvježavajući a što duže stoji bolji je.

      Izbriši
  4. Look je predivan! *__*
    A za rumenilo sa druge crvene slike,vjeruj to je mila majka za ono kako Ava Karabatić nanosi neko prerozo rumenilo,i to još uz taman ten (znaš o čemu govorim) 0.o
    Ali zato je look sa 1. crvene slike super,nisam znala da se ruž Catrice Ultimate Color 070 Light The Fire tako dobro slaže sa NYX-ovim rumenilom.
    Ja taj kolač često napravim,ali kada sam previše lijena da pravim fil,onda samo redam red keksa red pudinga (nekada od jagode nekad od čokolade),i uvijek se iznenadim kako tako jednostavan kolač može super ispasti =)

    OdgovoriIzbriši
  5. da,i ja često radim to s pudingom i keksima,al budem probala i ovaj tvoj s voćem ;D

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je ovo poslednje fantasticno, tako zavodljivo!

    OdgovoriIzbriši
  7. jel ima neki drugstore dupe za NYX rumenilo, zaljubila sam se i hoću ga!
    kolač moram i ja isprobat :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas nažalost nema, ja sam se ubila tražeći, svugdje su me gledali ko da sam pala s Marsa kad sam tražila čisto crveno rumenilo :)

      Izbriši
    2. tako i mene svi gledaju kad kažem da hoću to, dok ne nađem nešto takvo služit će me prastari crveni miss sporty ruž, nekako se tješim da izgleda kao ovaj NYX :)

      Izbriši
  8. i meni je zadnji look najbolji... džaba je, obožavam taj tvoj tuš i umjetne trepavice :D
    hvala za recept, probat ću :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ti kad napišeš, bel' napišeš!
    Krasota si!

    Jesu te snimali za TV1? :D

    I đe je taj blog sale, zaboga?

    OdgovoriIzbriši
  10. Zvali su ali sam bila na putu pa nažalost nisam mogla sudjelovati. Kako je bilo tebi i Emi ?

    Blog sale...ubićeš me ali toliko mi je mrsko poslikati to, ne da mi se ni sekunde i samo odgađam iz dana u dan :))

    OdgovoriIzbriši