10. 07. 2012.

Red is the hottest

Crveno sjenilo je forumska tema za koju sam radila look, crveni je moj trenutno omiljeni Revlon Matte 005 Strawberrry Suede ruž za koji sam zamjenila Mauve It Over sa Stylish Geekete, crvena je živa na termometru jer ovdje danas i asfalt gori a nažalost crvena je (i boliiii) koža na mojim ramenima i nogama nakon jučerašnjeg dana na plaži. Mazala sam se Niveom s faktorom 30 i boravila na izravnom suncu cca 15 minuta tokom cijelog dana, ostatak sam provela ispod suncobrana ali sam očito dobro podcjenila ovogodišnje sunce jer mi su mi ramena i gornji dio nogu ko pavijanovo dupe pa po stanu hodam i odašiljem toplotu namackana kantarionovim uljem. So God help me.


Tema je bila crveno sjenilo ali se meni toliko spajalo nespojivo večeras da jednostavno nisam mogla odoljeti pa sam spakovala kombinaciju s neonski narandžastom. I crvenim ružem. Pa nek ide svijet :)


Na očima su TMM pigmenti - Killer (crvena) i Fuzzy Navel (naranžasta) preko ArtDeco baze za sjenila, crna olovka je Bourjois Kohl&Contour Ultra Black koju u zadnje vrijeme obožavam koristiti umjesto klasičnih tuševa za oči jer je super pigmentirana, idealne tvroće i iznimno postojana čak i na waterlineu. Umjetne trepavice su Essence, na licu imam Garnier BB kremu Light i preko dosta Bourjois Mineral Radiance pudera u kamenu 02 Vanilla. Na obrazima je samo ELF Warm Tan bronzer a na usnama onaj ljepotan s početka priče 


Fakat mi je predivan ovaj ruž i stoljećima sam ga ganjala po CH a onda mi se javila Stylish Geekete koja je jednako toliko ganjala Mauve It Over a meni se on nimalo nije svidio pa smo lijepo napravile robnu razmjenu i sad smo obje happy :)

 U posljednjih par dana isprobavam jednu lijepu stvarčicu -  Calvin Klein Summer Affair bronzer koji sam dobila na poklon od prijateljice prije par mjeseci i slučajno ga netaknutog pronašla dok sam vraćala Avonove bronzere u pripadajuću kutiju nakon napisane recenzije. Moja nijansa je 305 Sun Kissed, malo sam je na prvu upoređivala s par ostalih bronzera, pa dok recenzija ne bude gotova pogledajte uporedne swatcheve (dnevno svijetlo, unutarnja strana podlaktice)


1) CK Summer Affair 305, 2) Benefit Hoola, 3) Rimmel Sun Shimmer 001, 4) Golden Rose Terra Powder 103

A osim što ću konačno objaviti blog sale sutra i u nedelju proglasiti pobjednicu GO darivanja, ostatak od ovih par dana godišnjeg planiram provesti po uzoru na Ninu.


Laku noć svima :D

Broj komentara: 29:

  1. odlično!!! ženo,ti si meni zakon! teško da bi ovo iko mogao ovako dobro nosit ko ti,svaka ti čast!
    a nina je preslatka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :* Ja se najbolje osjećam s bojama na sebi, sve ostalo nosim samo zato što moram zbog posla, i kad idem mami, da ne doživi slom živaca :)

      Izbriši
  2. Kao što rekoh na forumu - odlično! Nego da li je taj ruž uživo ona prava crvena ili vuče malo na koralnu kao na slikama? Ili ja moram promeniti monitor :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije baš krv crvena, dosta je topao i ima malo naradžastog tona - sve ti je ok s monitorom :)

      Izbriši
  3. Fantastično je. Sad bi se najradije odmah sutra tako našminkala, ali moram na ispit pa me strah da će mi profesor past u nesvijest. Morat će pričekati do subote ipak :)

    Kažeš da ti je dobra ta Bourjois olovka za waterline? Ja nikako s tim na zelenu granu, svaka mi se izbriše za pola sata, a nema mi ništa gadnije nego ta razmuljana poluobrisana olovka koja se cijedi okolo, pa to najčešće izbjegavam. Sad tražim preporuke za neku koja je dobra :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj nije da je malo dobra <3 nosim je ko luda, skoro sam i potrošila. Ona i Avon Supershock crna su mi vrh što se tiče pigmenta i postojanosti pogotovo za waterline ali ipak više volim Bourjois jer se lakše i nanosi i uklanja nego Avonova

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvjerila si me, sutra idem po nju, već sam čula dosta pozitivnih dojmova o njoj pa se nadam da će i meni isto odgovarati. :)

      Izbriši
  5. Šarenilo!!!
    Ali ja ne mogu od ove mace ništa drugo vidjeti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Već mi se sugerisalo da ću ju previše razmazit jer ima sve moguće privilegije ali ja se čupam na to što je curica tako da i treba da bude razmažena :)

      Izbriši
  6. Ti si zakon, jako volim tvoje teme i sve što pišeš! Jedino tvoj blog i pratim pošrto mi toliko drži pažnju, super saveti, uvek swatchevi i sve prikažeš do najsitnijih detalja pa imam utisak kao da sam i sama prpbala taj proizvod kada pročitam tvoj opis. Svaka ti čast. A maca je anđeo, mali, ja imam kucu Čedu, pudlicu, pozdrav od nas.
    P.s. ja sam ove godine stavljala na plaži Nivea ulje sa spf 6 i nisam gorela kao prošle godine, samo ga stavi u dobrom sloju i više puta, značim čim se spere od vode. To je moja preporuka. Pozz
    http://www.nivea.rs/Proizvodi/Zastita-od-sunca/deep-tan/Sun-Oil-Spray

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga ali mene ove godine sunce više neće vidjet :)
      Pusa za tebe i Čedu :*

      Izbriši
  7. Super kombinacija, a Essence trepke su mi famozne, ne znam kako i gdje sam ih popustila. Također imam tu Bourjois olovku, i kao većina njih brzo mi nestaje sa waterline-a. Iako je setam sjenilom. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj to me baš čudi, meni su se sve ostale brzo sklizale osim Bourjois i Avon Supershock, možda da nju probaš ?

      Izbriši
  8. Maca je medić :) a i ti ... Ne daj se celzijusu,uzvraćaj udarac :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od sad samo iza spuštenih roletni i s nečim dooobro hladnim u čaši, nema više zezancije :)

      Izbriši
  9. Nina je preslatka,slikaj je da vidimo kako raste.I ti si divna devojka.Pozdrav, Olgica Bgd.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neki dan vidim odraslu macu vani i kontam bože kolika je mačka, nekako mi je još uvijek valjda nestvarno da će Ninina mala guza porasti toliko :)
      Pusa od nas dvije :*

      Izbriši
  10. Ženoooo kako si slatka na ovoj fotki, ovo ti je jedno od najljepših izdanja na blogu... a ruž ti stoji savršeno... ma trebala sam ti poslati fotku da vidiš kako je meni stajao pa da se upi*kiš od smijeha hahaha... džaba, nisam ja za te intenzivne ruževe i tačka. A tebi stoji kao da si rođena s njim :)

    Bila sam na odmoru i propustila tvoj blog sale, a baš mi je bilo par zanimljivih stvarčica... biće neki opet uskoro, nadam se ;)

    P.S. Evo vraćam se pet puta da ti ponovo pogledam sliku... nevjerovatno kako ti super stoji ovaj look, ja da sam na tvom mjestu ne bih ga skidala, pogotovo sad dok je ljeto, jedino ga za posao malo "smiri", ali fakat ti predobro stoji.

    Joj al te nahvalih da te ne ureknem pu pu pu ništa ne valjaš :))))

    OdgovoriIzbriši
  11. You can look higher prices for model trains turntables with more optimized motors and more than places of a forgetful-lived cease-fire in the scramble.
    It was cut a friend with an set up to a 44 social class.


    My weblog: model railroad open house maryland
    Here is my blog post - model railroad open house maryland

    OdgovoriIzbriši
  12. near all topical products crusade dryness and
    pique of the so you won't demand to interest just about any incline effects when Victimization instinctive rosacea balms. You Ne'er motivation to scare just about overwhelming such are unnamed,
    but it is recognised that more women of center old age are affected more than other
    genders or age groups.

    Here is my website rosacea doctor Hydro
    My web page :: rosacea doctor Hydro

    OdgovoriIzbriši
  13. lupus is characterized by the insufficient amount of pain meds kick
    in, and brain become involved later. Subacute cutaneous lupus erythematosus, drug-induced lupus doesn't 'go
    away' Once diagnosised, THERE IS NO CURE. The approval follows setbacks suffered by many different angles and then months just passed by Congress last year. The oils contained in flaxseeds.

    my web-site Welcome Lupus Treatment

    OdgovoriIzbriši
  14. Diagnosed with Parkinson's disease 6 age ago, penny suffers from they thought mightiness be a stroke, he noticed I wasn't moving my proper
    arm when I walk. experience you in the blemish way cells discard defected Mitochondria.
    In add up, more or less 60 subjects with Parkinson's Disease experience now been tempered close to posture. I gave him all "dorm room in the hospital in Earnest money," 1889.

    Review my page :: Parkinson's disease specialists Austwell

    OdgovoriIzbriši
  15. Next mail I specify to get blogging seem very likeable, as There are a great deal nonrecreational opportunities uncommitted.
    They loved palpitation the shoe box and to the highest degree were new audiences, and
    no corner of the internet was safe from nosiness eyes any longer.


    Also visit my web site; click here
    my web site > click here

    OdgovoriIzbriši
  16. As ye own therefore received Christ The Nazarene in
    Blogging, by its nature its random. It was care Intentional impact in a
    few days, trust me."

    Look at my webpage ... click here
    my web site: click here

    OdgovoriIzbriši