15. 11. 2012.

500 darivanje - ZATVORENO

Kao što sam vam i najavila u predhodnom postu evo nas i kod nagradne igre povodom prvih 500 lajkova na fejs stranici bloga. Stigli su moram priznati malo brže nego što sam planirala pa budući da nisam još precizno smislila čime bih vas obradovala odlučila sam izvući nešto zanimljivo i iz toga. Naime, pobjednica ove nagradne igre moći će sama izabrati svoju nagradu u skladu s onim što joj najviše odgovara između sljedeće tri opcije :

a) 120 paleta sjenila 



 b) Vaučer od 15 funti (ili dolarskoj protuvrijednosti tog iznosa) za spiskati na ELF UK, Cosmetic House ili ByInCoins online shopovima. Isti novčani iznos vrijedi i za Pure Luxe sajt koji drži veliki izbor mineralnih pigmenata, rumenila, podloga ili završnih pudera. Dakle, zavisno od vašeg interesovanja, prosurfate sajt koji odaberete, skužite šta vam se najviše dopada, javite mi i ja vam izabrane proizvode naručim na vašu adresu. Novčani iznos se tiče vrijednosti samih proizvoda, dakle bez uračunatog shippinga koji takođe snosim ja.
I naravno, računajte i na moju pomoć pri izboru ukoliko to budete trebale :)

c) Real Techiques by Samantha Chapman Core Collection set kistova za lice



Jer iz iskustva znam da je toliko dobar da bi ga svaka od vas trebala imati. U slučaju da se ne slažete s tim možete izabrati bilo koja dva pojedinačna kista iz Real Techniques asortimana sa iHerb sajta kao podopciju.

I eto ga, mislim da imate dovoljno izbora kako bi nagrada koju dobijete bila u potpunosti prema vašem ukusu i željama jer shodno porukama i mailovima koje sam dobijala do sada ovo gore bi bila sažeta verzija onoga oko čega ste najviše bile zainteresovane. A sad idemo na pravila za učestvovanje :

1. Da, opet ćemo se šminkati. Mislile ste da nećemo ? :) Ovaj put imate zadatak kreirati look u bojama jeseni.






Složite ih gdje god i kako god želite - na očima, licu, usnama - mirno, prirodno, dramatično, otkačeno, uobičajeno, za dnevnu ili večernju priliku...you name it. Pustite mašti na volju, poslikajte svoj look koji će uključivati papirić s natpisom Make Up Make Out i pošaljite mi ga na mail naveden u profilu.

2. Ako još uvijek niste, lajkajte fejs stranicu bloga (jer je darivanje ipak povodom istog) i u mailu napišite pod kojim imenom me pratite tamo. Možete napisati i svoje prijedloge, kritike, utiske ili želje vezane za blog ukoliko ih imate.

I to bi bilo sve. Mislim da vam nisam dala previše težak zadatak :) 

Nagradu će osvojiti cura čija mi se izvedba bude najviše svidjela a učestvovati možete bilo gdje da se nalazite i to sve 
do 15.12. kad ću objaviti pristigle lookove i proglasiti pobjednicu.
 
Sretno svima! :***

22 komentara:

  1. Najbolje darivanje ikad :) nagrade su stvarno odlicne!

    OdgovoriIzbriši
  2. pobjednica ce imat slatke muke :D

    OdgovoriIzbriši
  3. A sad daaaaaaaa smiiiiiisliiiiiiim :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jeeee,moje omiljene boje :) nadam se da će mi doći na vrijem MUA paletice pa da s njima nešto kombinujem jer očajnoooo želim te četke :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Wow, e ovo je prava stvar, savršeno darivanje, zaista. Pored nagrada, i tema je prekrasna. You rock! :-)
    Izgleda da ću i ja učestvovati, po prvi put u ovakvoj vrsti zadatka. Reci mi samo jel se mogu staviti samo okice ili mora cijelo lice,drugim riječima, mogu li ostati osoba X il da se identifikujem? :-D
    gaby

    OdgovoriIzbriši
  6. Možeš i ostati osoba X a možeš i da se identifikuješ - nećemo te pojesti, obećavam :)

    OdgovoriIzbriši
  7. odlicno darivanje! ako uhvatimo vremena cemo sudjelovati!! :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
  8. A joj. Odlicno darivanje, ali bice zaista tesko za pobjednicu da izabere :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Pa se ti odluči... ne znaš koja je nagrada genijalnija :D

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja imam u planu da narucim Expert Face kist, ali nemam bas iskustva sa on-line kupovinom pa tamo sam vidjela da izbaci vezano za shipping neke 3 opcije, sta ustvari treba uzeti, onu najjeftiniju koja je 6$ ili? hvala ti puno na objasnjenju, i da kakve su stvarcice na ByInCoins nikad se nisam susrela do sada s tim stranicom nigdje a cini mi se da ima jeftinih stvarcica i da je dostava besplatna, a sada kada razmislim mozda bih mogla ucestvovati i na nagradnoj igri, mada iako pratim i tebe i dosta stvari koje imaju veze sa kozmetikom, onako bas sam luda za tim, nekako se nikada nisam usudila niti negdje ucestvati, pokrenuti blog, raditi klipove niti ista slicno, ali bih voljela, pa vidjeti cemo hoce li biti sta od toga :D i hvala unaprijed jos jednom na objasnjenju :D

    OdgovoriIzbriši
  11. i da to za expert face kist je na iHerb-u :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja inače uvijek uzimam običnu, najjeftiniju poštarinu a kako sam čitala po netu, i ostale cure su većinom birale tu opciju od oko 6$ na iHerbu i sve im je uredno došlo za oko 15-20 dana. Negdje čak imaš za naći i kod kojim dobijaš popust od 5$ na prvu kupovinu, probaj s ovim SCK372 (ako ne šljaka, izbunari drugi s blogova).
    S Buyincoins imam super iskustva, poštarina im je besplatna na sve što imaju u ponudi a narudžba mi je stizala uvijek za oko 2-3 sedmice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahaam, okej, hvala puno :D probati cu i s tim kodom ili cu probati naci nesto :D

      Izbriši
  13. Giveaway kod mene ... ne tako dobre nagrade kao tvoje ali eto :) mali znak pažnje pa pogledaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Pratim tvoj blog i mogu reci da uzivam u svemu sto procitam ovde. yamolila bih te kad budes imala vremena da mi kazes yasto su na sajtu thecosmetichouse.co.uk, koji si gore na pocetku teksta navelaproizvodi dosta jeftiniji u odnosu na druge sajtove za kupovinu (lookfantastic.com na primer). jesu li na ovom sajtu original proizvodi? ja nemam nikakva iskustva sa narucivanjem preko interneta i tvoja pomoc bi mi mnogo znacila. veliki pozdrav od Jelene iz Beograda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeco, oni prodaju dijelom discontinued kozmetiku, znaci onu koja se prestala proizvoditi i nabavljaju u velikim lotovima od svojih dobavljaca tako da imaju jako dobre cijene. Kupujem od njih vec 4 godine i nikad mi se nije desilo da ne budem zadovoljna proizvodom koji sam narucila jer su svi bili u savrsenom stanju i sa urednim rokom trajanja. Jednom mi se samo desilo u ove 4 godine da sam dobila Bourjois ruz koji se ostetio pri transportu ali sam im tad samo poslala mail i dobila sam kompletni povrat novca ukljucujuci i postarinu (iako sam uzimala jos stvari u toj narudzbi a ne samo ruz), gomilu izvinjenja i kod za popust od 20 % za sledecu narudzbu. Sto se mene tice, apsolutno sam zadovoljna s njima.

      Izbriši
  15. jel možemo učestvovati s više od jednog look-a ili samo s jednim? =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moze i vise ali ce se racunati kao jedna prijava, samo iz dva dijela :)

      Izbriši
  16. Eto, fino se danas nasminkala, slikala, uhvatila svijetlo i sve, sad skontam nisam papir slikala -.-'

    OdgovoriIzbriši