16. 12. 2012.

Pobjednica 500 darivanja!

Rok za prijavu na darivanje povodom 500 fb lajkova istekao je jučer,  zaprimila sam 15 krasnih prijava i nije mi bilo lako odabrati samo jednu curu koja je jesen na svom licu predstavila na po mom mišljenju najbolji način. Imali smo i malo problema s vraćanjem prijava zbog nedostajućeg papirića na slici što mi je bilo izuzetno žao jer su i ti lookovi bili jako dobri ali šta je tu je.  Evo na kraju svih cura koje su učestvovale :

Emina

 
Maja


Barbara


Branka


Gabrijela


  
Zorana

  
Vanja


Maja


Mirela


Irena


Maja


Željka

Selma


Sanja


Ružica



Zar nisu divne ? <3

A sad je vrijeme za onaj vama najzanimljiviji a meni najteži dio :)

Vi znate da ja nisam fan svedenih lookova i da volim boje i svakojake izvedbe  - što neobičnije i začinjenije to bolje, i fakat ne pamtim kad mi se ranije desilo da da mi pogled zakuca nešto što je mirno i uobičajeno ako pričamo o makeupu. 
Sve dok nisam vidjela Gabrijelinu interpretaciju jeseni :


 

Mrvica blagog maslinastog i smeđeg sjenila, crni tuš, bronzano rumenilo i burgundy ruž  - lijepo, mirno, uredno, jasno i svedeno <3  
Samu samu sebe iznenadila kad sam shvatila da mi se njena izvedba sviđa više od svih ostalih ali je na kraju tako i zato - Gabi ja ti čestitam!!!  Javi mi se na mail kad izabereš ono što te najviše veseli između 120 palete, online šopingiranja ili Real Techiques kistova za šminkanje pa da to sprovedemo do tvojih vrata :)

Svim ostalim curama veliko hvala na uloženom trudu i učešću i više sreće drugi put! 

Pusa svima :***


Broj komentara: 29:

  1. Žao mi je što nisam ja, naravno, ali ipak mi je najbolja Vanja sa 7. slike ... to mi je baš WOW a usput i nosivo i Maja sa osme slike . Meni dva najbolja looka.
    Čestitam pobjednici :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ovo je bio i moj favorit! čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se jako svidjelo kako su djevojke Branka, Irena i Ruzica nasminkale oci. Kod nekih su bile problematicne slike,t j. nekvalitene i mutne, a kod nekih mi nista iskreno i nije asosiralo na jesen :-) U svakom slucaju mislim da si dobro odabrala, cestitam pobjednici, zbilja super nagrada

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se sviđa tvoja odluka i zavidim ljudima kojima ovako lijepo stoji tamni karmin, jer ja sa njim izgledam kao vampir :D

    pratim te :*

    http://red-flair.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao!
    Iskreno, kad sam ovo vidjela, uradila sam zavidnan kardio skakutajući po stanu, a usput pročistila glasne žice vrištanjem i probudila dečka, a vjerovatno i cijelu zgradu! :-)
    Stvarno nisam očekivala, pogotovo jer se prvi put igram ovako, a znala sam da će biti strašna konkurencija. Sve djevojke su zaista divne!
    Hvala Azra!

    Šalem ti mail čim dođem sebi i još jednom pregledam nagrade! :slatkemuke:

    gaby

    OdgovoriIzbriši
  6. E baš nemam sreće :D haha.Meni se sviđa Irenin,Selmin i Ružicin look,a cura sa prve slike mi je općenito preslatka!Mada je uobičajen make up (crno na očima i crveni ruž) ali je prelijepa,btw sviđa mi se kapa.Može li se znati gdje je kupljena? :)

    I da,pridružujem se čestitkama za pobjednicu ! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. I ja da sam birala pobjednicu pobjedila bi Gabrijela, iako sam se i ja takmicila. Kad pogledam, jedini look koji me stvarno asocira na jesen.

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala ti :D ... Kapa je kupljena u Tiffani,ali imas ih i u H&M :) Sve ste divne ... Cestitam pobjednici,zasluzeno :)

    OdgovoriIzbriši
  9. odličan izbor i meni se njen make up i fotke najviše sviđaju! čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke Gabriela! :)

    Emina, Maja i Vanja su mi isto pažnju zaokupile, divno :)

    OdgovoriIzbriši
  11. čestitike pobjednici, sviđa mi se njen look, a i Majin (osma slika)je super!

    OdgovoriIzbriši
  12. cestitam gabrijelaaaa!!! i meni se njena sminka najvise svidja,dok sam skrolala prema dolje da vidim tko je pobijedio,u sebi sam mislila e ako nije ona onda stvaaaarnooo... XD
    cura s prve slike je lijepa,samo da nije dakfejsa :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestatam Gabrijela a molim te kaži koji je ovo ruž?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ovdje koristila Artdeco DVT 628, ali može poslužiti bilo kakav tamniji crveni ruž, jer sam preko njega dobro utapkala burgundy sjenu. Tako se može igrati bojom i nijansama, a usput se ruž i "setuje", pa je stabilan i dugotrajan. :-)

      gaby

      Izbriši
  14. Ne znam zašto si izabrala baš tu djevojku,sve druge su pokazale puno više umijeća i potrudile su se.Pobjednička slika,odnosno makeup izgleda bezveze to je nešto za šta treba 2 minute da se uradi,ne predstavlja umijeće a ni jesen. Nezz samo što vas ostale ona asocira na jesen,osim ako nije zbog ovog suhog lista ???!!!
    Iskreno,očekivala sam da ti imaš puno više ukusa i "oko" za izabrati dobar makeup.
    Ovo je veliko razočarenje,sreća nisam učestvovala samo bi potrošila vrijeme.

    OdgovoriIzbriši
  15. Selma, Vanja i Ružica su moji favoriti, ali naravno da je i pobjednica zaslužila. Svaka čast, čestitam!

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala cure! :-)

    gaby

    OdgovoriIzbriši
  17. VANJA JE NAJLEPSE NASMINKALA, I MISLIM DA NIJE PRAVEDNO, SAMO TOLIKO OD MENE. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, prvo ako može bez velikih slova ubuduće jer bespotrebno bodu oči. Drugo, kad sam objavljivala nagradnu napisala sam da ću izabrati curu čiji se make up meni bude najviše svidio a ne curu koja se najljepše našminkala po mišljenju većine. Vanja je uradila fenomenalan posao i to apsolutno stoji, njenu sam sliku objavila na fejsu čim mi je poslala prijavu ali na kraju svih krajeva i kad se crta podvuče ja sam izabrala Gabrijelu. Jer sam ja i birala. Tako da možeš reći da ti se ne dopada, da bi ti drugačije ili bilo šta u tom fazonu ali da je nepravedno - nije.

      Izbriši
    2. Nije fer sto si izbacila sliku jer su je druge takmicarke kopirale, a i zna se da na ovim blog takmicenjima pobedjuju one koje imaju vezu :) pozdrav od mene. :**

      Izbriši
    3. U pravu si, sve sam naštelila a pobjednica je moja rodica (s mamine linije) samo mi je bio crnjak da vam to kažem :D Pozdrav :*

      Izbriši
    4. Ahahahahahahaha :D da baš, veza jer je Azri trebao razlog da pokloni nekom nešto pa je napravila giveaway da našteli " rodici " hahaha :D

      umrla sam.
      Od smijeha :D

      Izbriši
  18. Emina selma i vanja su najbolje :D

    OdgovoriIzbriši