25. 03. 2013.

Nagradna igra - osvojite svoj idealni Avon proizvod! ZATVORENO


Dugo se nismo igrale pa evo prilike :) Avon je odlučio darovati moje fanove u zanimljivoj nagradnoj igri gdje možete osvojiti proizvod koji na Avonovom proljetnom kvizu dobijete kao svoj rezultat. Pravila su jednostavna, učesvovati mogu sve cure s prebivalištem u Bosni i Hercegovini a o čemu se tačno radi pročitajte u nastavku.





Sve što trebate napraviti je sledeće :

1. Riješite Avon kviz na njihovoj facebook stranici - klikom na ovaj link 
2. Nakon završetka kviza uradite print screen svog facebook zida sa šerovanim rezultatom i pošaljite ga na moj mail - makeup_makeout@yahoo.com 
3. U komentarima na ovaj post napišite koji ste proizvod dobile kao rezultat i mislilte li da je baš on idealan izbor za vas i zašto

I naravno, lajkajte Avonovu i MakeUpMakeOut facebook stranicu, ukoliko već niste - bilo bi stvarno lijepo a oduzeti će vam nepuni minut vremena :)



Nagradna igra traje do 31. marta kada ću ja objediniti sve pristigle prijave u jedan album na fb stranici bloga a Avon će između svih cura koje su učestvovale i ispunile predviđene uslove pomoću random.org-a izvući tri sretne dobitnice i poslati im njihove proizvode na kućnu adresu.

Učestvovati mogu sve cure iz BiH, a ukoliko ste iz HR svoju sreću možete okušati na identičnoj nagradnoj igri koja je organizirana na Šminkerica beauty portalu (ovdje).



I to bi bilo sve, ukoliko vam je nešto nejasno ili trebate pomoć slobodno mi se obratite putem maila koji sam gore navela, u komentarima na ovaj post ili na fejsu, kako god vam je lakše. 

Nadam se da ćete učestvovati u što većem broju i sretno svima!

:***

Broj komentara: 45:

  1. Zasto meni nema nigdje opcije za share? :/ samo mi se pojavi rezultat na slici i to je to. Kad kliknem na sliku ponovo me vraca na pocetak kviza. xD need help.

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad sam i ja to skužila ali uradila sam kviz s ličnog profila i sam mi se šerao na zid :) Tako da samo završi i otiđi na svoj profil da uradiš print screen - trebalo bi da bude ok. Javi kako je prošlo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT. Da sam sama birala, ne bih bolje odabrala :) Avon kaže da sam Miss Popularnosti, a ja se samo mogu složiti sa tim :)
    Plus, očajnički me treba nešto da me ugrije, preko glave mi je hladnoće :D

    Pratim i tvoju i Avonovu stranicu, još odavno :)

    :*

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobila sam anticelulitni gel :)
    (I uspjelo je napokon da se share-a na zid, morala sam ici delete aplikaciju u postavkama FB-a pa ponovo ulaziti xD puh)

    Mislim da je ovo idealno :D Jer posjedujem neki gel/kremu/serum za svaki dio tijela koji se moze zamisliti, samo nista za borbu protiv celulita i sad bi ovo dobro doslo. Mozda nadjem i decka kad se zagladim ljetos :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT

    Sviđa mi se opis i slažem se sa njim :)

    OdgovoriIzbriši
  6. https://www.facebook.com/AvonBosnaiHercegovina?sk=app_288519784611319&state=a27cce610fc7dd12219dac8147bdafe5&code=AQDTVI_ut4QgBeEtoK071deJtcNX9Q2HefZMSCpiV5gu3SvmUjlLmrdn9HwQRkiLrOUonzxmcT7bEILVFpunl8bGXqm7gunthWtqB4a2Eyp27IpPvmt7IrSztKL3sQPvUOFm2aOvjjzofn_3u7OgY6dZJP8DV0q6_NQbTE-E6Gg9tfoNflM17hOPnMBMjH5k52k9GKlHG1NMGNqRzQkuKmw-#_=_

    OdgovoriIzbriši
  7. Na kvizu sam dobila - solutions cellu break anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem. Sprecava formiranje novog celulita. Kao sto i sam kviz kaze spremna sam za novi pocetak, jos mi samo fali ovaj proizvod. ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Parfem je idealan za mene,njegove note mi točno odgovaraju,ljeto je moje godišnje doba definitivno i jako mu se veselim pored ovako trenutno ružnog vremena,društvena i šarmantna kako je i sam kviz pokazao, naime volim društvo i druženja i ujedno sam i obiteljska i poslovna žena tako da je ovaj parfem idealan izbor za mene!

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobila sam Summer White Sunset EDT, pratila sva uputstva i poslala screenshot :)
    Mislim da bolji rezultat nije mogao ispasti :) Volim sunčeve zrake, sve boje narandžaste kad se stapaju, i miris proljeća i ljeta u zraku :)
    Podsjeti me na djetinjstvo i sve dane provedene pod sunčanim nebom :)

    Avon je pogodio pravi proizvod za mene :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Dobila sam Summer White Sunset, extra parfem za poćetak,a i imam namjeru da ga narućim :) Alma

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT svidja mi se i u potpunosti se slazem .

    OdgovoriIzbriši
  12. Super bi mi dobro dosao parfem Summer White Sunset, skoro sam potrosila Secret Fantasy od Avona, a malo promjene nije na odmet.Dolazi ljeto a s njim i Avon donosi radosti i nove mirise koji ce uvijek podsjecati na neke Ljetne dane i zato bih bas zeljela vaj parfem da i ja ostvarim taj NEKI DAN za pamcenje ...
    Hvala
    Emina

    OdgovoriIzbriši
  13. Za mene Avon Summer White Sunset EDT... weeee like it.. divan je :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT. Nisam ga do sada imala, ali bih voljela probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da sam zakasnila :)
      e-mail: boba.p86 (at) gmail (dot) com

      Izbriši
  15. Rezultat: Solutions Anticelulitni losion sa dvostrukim djelovanjem.
    Pogodili su samo tako!Nedavno sam počela sa vježbanjem uz Jillian Michaels,ne da smršam (ustvari bi se trebala udebljati još 4-5 kg :D) već baš da se zategnem i izravnam stomak i ovaj proizvod bi mi došao kao naručen!Stroga Jillian + Avon anticelulitni losion = Happy Summer ! :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Rezultat:Avon Naturals set za njegu lica s Ružom
    Odlično,jako volim miris ruže i uživam u svim proizvodima s tim mirisom <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Kao rezultat mog kviza izasao je Parfem Summer White Sunset ...

    mmm on je savrsen parfem za mene, prosto zato sto je parfem ...a ja obozavam parfeme, a posebno volim a se ugrijem sa njeznim zrakom koji onosi zrak sunca...a to je upravo ovaj divni u narandjasti parfem iz kojeg bljesti miris sunca :))

    i jednostavno zelim ga:)

    OdgovoriIzbriši
  18. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT, idealan je za mene, jer volim miris proljeca i orijentalne mirise :-) hvala

    OdgovoriIzbriši
  19. Kao rezultat mog kviza izasao je Parfem Summer White Sunset ...

    mmm on je savrsen parfem za mene, prosto zato sto je parfem ...a ja obozavam parfeme, a posebno volim a se ugrijem sa njeznim zrakom koji onosi zrak sunca...a to je upravo ovaj divni u narandjasti parfem iz kojeg bljesti miris sunca :))

    i jednostavno zelim ga ... nisam znala ime staviti pa samo svoj post kopirala i napisala ime ...

    Eldina Ligata Salihovic ...

    OdgovoriIzbriši
  20. Prava sam miss Popularnosti :D Moj idealan proizvod je Avon Summer White Sunset EDT. Jako mi se svidja, Cvijetno-orijentalna kategorija koja ce me ugrijati pod toplim suncevim zrakama :)
    Selma Arifovic

    OdgovoriIzbriši
  21. http://www.facebook.com/sany.seka.5
    Rezultat mog kviza je proizvod Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem :) i mislim da je to savrsen proizvod za mene :)
    Đemka K.

    OdgovoriIzbriši
  22. moj rezultat je Avon Naturals set za njegu lica s Ružom ,inace jako volim kreme za lice :) tako da mi se svidja rezultata kviza jer je idealan izbor za mene :)
    Sanela Karić

    OdgovoriIzbriši
  23. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT.Mislim da je savršen za ljetne dane.Emina

    OdgovoriIzbriši
  24. Moj rezultat je Avon Summer White Sunset EDT, dobila sam upravo ono što najviše volim, parfemi su moja opsesija, a redovito koristim Avonove parfeme i toaletne vode i zaista su predivni, što je sigurno i ovaj tako da bi voljela da ga probam....=)

    OdgovoriIzbriši
  25. Idealan proizvod za ovako otvorenu osobu je Avon Summer White Sunset EDT.
    To je rekao kviz, a ja kazem da mi treba novi parfem, pa zasto ne probati ovaj.... :) Ako mi se posreci...

    Danijela Slijepac

    OdgovoriIzbriši
  26. Rezultat -solutions cellu break anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem,savrsen poklon za mene obzirom da mi se kroz trudnocu pojavio celulit koji uzalud pokusavam zaustaviti,jer sam silom prilika pod obaveznim mirovanjem jos ova 2 mjeseca,tako da ne smijem ni vjezbati i sve moje aktivnosti su smanjene,sto se bas odrazava na moje tijelo..Ovaj losion bi me bas obradovao,i vjerujem sprijecio nastanak novog celulita i pripremio moje tijelo za proljece...:-) Savrsen poklon za mene,bolje od bilo kojeg parfema...

    OdgovoriIzbriši
  27. Anonimno26.3.2013. 21:52

    Rezultat -solutions cellu break anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem,savrsen poklon za mene obzirom da mi se kroz trudnocu pojavio celulit koji uzalud pokusavam zaustaviti,jer sam silom prilika pod obaveznim mirovanjem jos ova 2 mjeseca,tako da ne smijem ni vjezbati i sve moje aktivnosti su smanjene,sto se bas odrazava na moje tijelo..Ovaj losion bi me bas obradovao,i vjerujem sprijecio nastanak novog celulita i pripremio moje tijelo za proljece...:-) Savrsen poklon za mene,bolje od bilo kojeg parfema...


    vesnapiljic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Rezultat solutions cellu break anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem, mislim da je ovo idealan poklon za mene jer imam problema sa celulitom i jako bi me obradovalo kad bih ja bila dobitnica ovog fenomenalnog gela....

    OdgovoriIzbriši
  29. Rezultat solutions cellu break anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem, mislim da je ovo idealan poklon za mene jer imam problema sa celulitom i jako bi me obradovalo kad bih ja bila dobitnica ovog fenomenalnog gela....

    OdgovoriIzbriši
  30. Dobila sam Avon Naturals set za njegu lica s Ruzom. Mislim da ce mi dobro doci jer se stalno borim sa kozom na licu, a i obozavam miris ruze :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT, koji je savrsen za tople i suncane dane koji nam, nadam se, uskoro dolaze. Miris mi u potpunosti odgovara jer obozavam miris lotosa.

    tanjaecim@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši

  32. Dobila sam Avon Summer White Sunset EDT,koji je savrsen za mene i odgovara mi Jasmina

    OdgovoriIzbriši
  33. Moj rezultat je Avon Naturals set za njegu lica - Ruža. I totalno je pogođeno. Iako je to pomalo stereotipno da su ruže omiljeno cvijeće, eto mene baš briga, ja ih obožavam. :) Njihov miris, izgled, predmeti s motivom i sve vezano uz njih, pa tako i kozmetičke proizvode koji ih sadrže. Stoga bih bila presretna kada bih osvojila ovaj poklon, osobito jer mi je nakon ove duge i teške zime koža lica u prilično lošem stanju usprkos mojem trudu i njezi.. a poput mene same, i moja koža zaslužuje novi početak..naravno čim se ovaj snijeg otopi i počne pravo proljetno budenje :)

    OdgovoriIzbriši
  34. Avon Speed Dry + lak za nokte. Ma fantastican, obozavam lakove i obozavam boje. Pored toga, nestrpljiva sam i skoro svaki put kad lakiram nokte pokvarim sve samo zato sto sam pocela nesto raditi prije nego se osusio :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Idealan proizvod za mene je Avon Summer White Sunset EDT, jos je u mojoj omiljenoj boji :)

    OdgovoriIzbriši
  36. ja sam nažalost tek kasnije pročitala da se darivanje ne odnosi na Hrvatsku, a mail sam već poslala. U svakom slučaju, sve pohvale za blog :) Uživaj u proljeću :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Avon Speed Dry + lak za nokte :) predobar je !!! jako intenzivan i dugotrajan

    OdgovoriIzbriši
  38. Dizdarevic Nadira29. 03. 2013. 18:31

    Idealan proizvod za mene je Avon Summer White Sunset EDT. Bilo bi fino da osvojim jer nikad ništa nisam :D i redovno pratim blog :*

    OdgovoriIzbriši
  39. S obzirom da sam ja ljetno dijete i da sve sto ima "summer" u sebi, mene cini sretnom, rezultat Avon Summer White Sunset EDT me nimalo nije iznenadio ;)

    OdgovoriIzbriši
  40. Dobila sam Avon Naturals set za njegu lica s ružom. Smatram da da je ovo pravi izbor za mene, jer obožavam proljeće i sve što ima veze sa proljećem, a mazalica za lice nikad dosta :)

    OdgovoriIzbriši
  41. Avon Summer White Sunset EDT je po kvizu pravi izbor za mene, i moram priznati da se u potpunosti slazem sa rezultatom! Njezan i topao miris, savrsen za ljetne dane :)

    OdgovoriIzbriši
  42. Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i daa,odgovara mi,jer upravo to mi treba pred ljeto i more,da se bar malo rijesim nezeljenog celulita :D anteafunkygirl@hotmail.com

      Izbriši