18. 03. 2013.

Sva moja sjenila

Nakon što sam vam nedavno pokazala svoju kolekciju rumenila, sad su na red došla i sjenila. Svi već znate koliko volim nositi boje a pozadine na slikama u nastavku su bijele pa si bolje napravite kafu ili barem popijte nešto na fazon Kafetina prije nego što krenete dalje :D


Palete vol. 1 - Too Faced Liquif Eye, Catrice LE Cruise Coture, Jilian Dempsey za Avon Ice Shimmer (jedna od mojih najdražih paleta ikad, ovo tamnije smeđe-ljubičasto sjenilo je mestralno), Catrice LE Papagena ( identičnu paletu su uveli i u redovan asortiman) , FlorMar Pretty Compact P041 i NYX Smokey Look Purple

Palete vol. 2 - 120 Manly paleta s eBaya. 

Upravo sam skontala da sam zaboravila slikati Flormar, Manhattan i Sleek palete s kojima ću post dopuniti sutra.

˛
Palete vol. 3 - Avon True Color Quad : Arctic Godess i Smoke&Mirrors


Palete vol. 4 - Catrice Big City Life LE : Shanghai, San Francisco i Paris


Catrice mono sjenila - obožavam <3


Catrice duo sjenila - 020 Missing Jack&Rose (lijevo), 060 Knight Ride Is Calling (gore) i 070 Double Esspresso Macchiato Please


ArtDeco - kad biste me pitale koja su najkvalitetnija drugstore sjenila s najvećim izborom različitih nijansi i završetaka i gdje ćete sigurno pronaći nešto za sebe, ne bih se mogla odlučiti između njih i Catrice, oba brenda su odlična što se mono sjenila tiče.  Ovo u šta sam smjestila AD je zapravo donji dio metalne pernice u kojoj su došli flomasteri :)


FlorMar - odozgo ka dole u paralelnim redovima : 019 i 009, 021 i 004, 024 i 015


Manhattan - ovdje sam ih totalno blentavo poredala pa ne znam kojim redom da napišem nazive nijansi a da se snađete :) Da probam ovako : svijetlo sjenilo gore je Pink Cloud, ispod njega je Turquoise Parfait (preko puta duplikat), naradžasta na vrhu je Hot Apricot, ispod nje Tangerine, iznad Deep Sea a ova skroz dole je Petrol Mistery.


NYX - gore Black Sparkle, ispod Opal i Navy Blue, dole Yellow Funk i Red Head


Bourjois - Ombre Strech 01 Intense Black i 02 Maxi Blanc, Ombre A Paupieres 01


Rimmel - Color Rush 100 Glam Ice, 130 Tribute i 410 Plum Romance


Kremasta sjenila : gornji red Catrice Made To Stay : Star Was Here, Pearly Habour i opet Star Was Here, donji red:  Essence Stay All Day : Steel The Show, Camp Rock i Stars&Stories, dva na kraju reda su iz Circus Circus LE ( Raise The Curtain i It's Magic) a u trećem redu su sjenila iz A New League LE ( Caddy In The Wind, Happy Preppy i Oh The Prep)


Teksture u kategoriji ostalo : gore Loreal Color Fresco tekuća sjenila Ice Capades i Crisp Peach, do njih Avon Precision Glimmer Black u prahu (najintenzivnija crna na svijetu) do nje Avon SuperShock Vivid tekuće sjenilo Platinum a skroz lijevo dva primjerka Avon Precision Pinky Peach.


Mineralni i NYX Ultra Pearl Mania pigmenti - ima ih fakat puno, ispod ovog reda koji vidite je još jedan i nije mi se dalo da ih sve vadim i otvaram pa sam samo okinula sliku s vrha kutije u kojoj su smješteni :)

Eto ga, to bi bilo sve. Sad si idem smućkat jedan ogromni kakao i srušit se u krevet :)

Do sledećeg posta pozdrav svima :***

Broj komentara: 49:

  1. I zamisli da swatchas sve za jedan post ... Ja bi oslijepila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu ni da zamislim kako bi to izgledalo, sve su mi se boje pomješale još prilikom slikanja :)

      Izbriši
    2. Majo sorry al nasmijala si me do suza!

      Izbriši
  2. Uuu mama mia!!!! Milina jedna, imaš mnogo zavidnu kolekciju ženo draga! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj, sta ih imas ,koja divotica :-)
    Ja sam vjerovatno totalna suprotnost, imam jako malo sjenila,slabo sminkam oci.Maskara,tus i neutralno sjenilo.Kad se raspitoljim, pravim smokey eyes,sivi ili u ljubicastim tonovima.Volim ljeti malo mint i royal plave na ocima.Ali obozavam gledati kako se drugi sminkaju i sminku uopste. Slazem se za Artdeco i Catrice sjenke, mislim da kod nas nema boljih drogerijskih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pošto nemam krasne i simetrične usne (zapravo imam totalno suprotne od toga) oči su obično ono što prvo naglašavam na licu a ako išta ne volim to je monotonija, kad ju već imam toliko na poslu kojeg redovno radim - razbijam je onim što najviše volim - šminkom :)

      Izbriši
  4. Sta ti sve imas! Predivna kolekcija! Ma nema boje koje nema tu! Najvise mi se svidja Artdeco giga mega kolekcija ;D

    OdgovoriIzbriši
  5. Malo je reci da je kolekcija divna! Najvise mi se svidjaju AD senke i Flormar :) Da mi je ziveti kod tebe jedan dan.. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njih i Catrice najviše i koristim, odličan kvalitet naspram cijene. Ako si gdje blizu, bujrum :D

      Izbriši
  6. Hoćemo svočeve, hahaha! Ja bih ti, ovako na prvu, ukrala tu Artdeco pernicu! :-)
    gaby

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na hitnu bi me odnjeli da sam postavljala i swatcheve :D

      Izbriši
  7. wow, fenomenalna kolekcija. kako si zadovoljna sa flormar sjenilima?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Spominjala sam ih već u postu prije ovog o favoritima. Paleta s pet boja je manje pigmentirana i generalno lošija od mono sjenila koja su fakat odlična.

      Izbriši
  8. ja sam jilian dempesey avon paletu i zaboravila da imam, sad si me podsjetila :) impresivna kolekcija, ali cini mi se da si imala i jos neka sjenila, osim ovih koja si zaboravil slikat ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro ti se čini :D Napravila sam čistku u kolekciji dan-dva prije slikanja i podjelila dosta toga što nisam koristila tako često koliko bih trebala

      Izbriši
  9. Ti baš voliš sjenila :D

    Fascinatna kolekcija !

    OdgovoriIzbriši
  10. Ti ih bas bas volis :o :D Ja nemam ni petinu ovog, ali razumljivo jer ih tek ucim stavljat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na početku sam ih i ja imala tek par, kako zavoliš i ideš dalje u tom svijetu samo se jedan dan probudiš s puno više :)

      Izbriši
  11. Ja sam totalno otkačila na Art deco.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja isto :) Još mi tri-četiri fale da popunim kvazi paletu :)

      Izbriši
  12. Divna kolekcija. Interesantno mi je da nemaš baš ona koja su meni omiljena Loreal infallible (imam brončanu i tirkiznu) i Deborah high tech sjenilo (zagasito roza). Nakon mnogo isprobavanja ovo su jedina sjenila koja koristim. I da, sa bazom ne mrdaju nigdje 10-12 sati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lorealova nisam još isporbala, kod nas su malo poskupa pa mi je uvijek žao spičit pare kad već imam dosta ostalih. A od Deborah sam imala nekad jednu od onih trio paleta s okruglim sjenilima i nisam bila baš zadovoljna. Inače ispod svakog sjenila koristim bazu pa mi nijedno ne mrda dok ih ne skinem.

      Izbriši
    2. Probaj Lorealova, nećeš se pokajati. Skupa jesu,ali količina je solidna. Meni to odgovara, s obzirom da ne koristim puno nijansi prilikom šminkanja. Posebna su mi zato što se samo sa jednom bojom na očima postiže fenimenalan efekat. Preporučujem tamno zelenu (Permanent khaki) i brončanu ( Bronze Goddes).

      Izbriši
    3. osim ta dva lorealova, meni je super i hourglass beige....

      Izbriši
  13. Zavidna kolekcija :))
    Kako si zadovoljna NYX mono senkama i pigmentima :) ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prezadovoljna, super su im sjenila. Pigmente isto volim ali su jako svjetlucavi pa ih koristim samo kao nadopunu mat sjenilima, da malo razbijem monotoniju na očima :)

      Izbriši
  14. Mi lajk it! :D :D
    Diiiiiiiiiiiivna kolekcija, divna!

    OdgovoriIzbriši
  15. ne volim catrice sjenila jer se kutije teško otvaraju i uništavaju mi nokte...ali apsolutno sam impresionirana tvojom kolekcijom...ja sam uzela coastal scents 252 palette, čisto ono da imam sve boje ikad koje bi mi mogle zatrebati...palete na koje ciljam ubrzo su nova catrice nude paleta koja ubrzo dolazi, a manhattan (inače ne kupujem njihove stvari) ubrzo će isto izbaciti 4 preslatke palete koje ću morati kupiti....inače nikada nisam preboljela činjenicu da nisam uzela ona catrice limited edition sjenila....#sadFace sad mi fale :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja inicijalna ideja je i bila da se mogu našminkati kako god poželim u datom momentu, bez da mi neka boja fali. Upravo sam zbog toga i uzela 120 paletu, mada mi je i ta CSova bila predivna kad je tek izašla, jedva sam joj odoljela.

      Izbriši
  16. Uživala sam gledajući fotke, prelepa ti je kolekcija!

    OdgovoriIzbriši
  17. da mi je barem pola toga :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam šta bih ti rekla, nekad mi se čini da bi se i sama lakše snašla s manje sjenila od ovoga jer se često desi da neku paletu ili sjenilo zapostavim duže vrijeme, jer mi jednostavno nije sve na očima

      Izbriši
  18. Ljubomora!! Ljubomora! Oči su mi ispale , ženo, ovakvi postovi trebaju doći s upozorenjem! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upozorila sam na glavobolju :P i samoj su mi se sve boje pomješale pred očima dok sam poslikala :)

      Izbriši
  19. OMG, a ja mislila da ja imam krdo sjenila! Btw, imamo jako slične stvari, tj. ljubav prema malo jačim bojama. Predivno!

    OdgovoriIzbriši
  20. boje su prekrasne,svaka čast na kolekciji!

    OdgovoriIzbriši
  21. predobro! :D ja isto obožavam Ardeco sjenila i imam ig barem 50-60 komada! :D

    OdgovoriIzbriši
  22. Predivna kolekcija! Obozavam ovakve postove, prosto uzivam u ovim slikama.

    OdgovoriIzbriši
  23. Ok, taman sam se zabrinula da imam previše sjenila, sad mi je lakše:) Svaka čast na kolekciji, potpuno kužim ovisnost

    OdgovoriIzbriši
  24. Ovo ti je stvarno zavidna kolekcija :D

    OdgovoriIzbriši
  25. divna kolekcija :D obožavam šarenilo sjenila, sjenila nikad dosta ;) :D

    OdgovoriIzbriši