03. 05. 2013.

Pobjednica RT nagradne igre

Jučer je završila proljetna nagradna igra u kojoj ste imale priliku osvojiti Real Techniques kistove za šminkanje po svom izboru. Zaprimila sam čak 20 prekrasnih i veselih lookova (sve ih možete pogledati ovdje)  a u pomoć su mi priskočile tri drage kolegice blogerice. 
U nastavku pogledajte ko su one, šta su rekle i koga smo izabrale kao pobjednicu :

Jasmina s bloga Makeup Arena

Kada me moja draga Azra upitala želim li biti u žiriju koji će donijeti odluku o pobjednici nagradne igre - proljetni make up, bila sam jako počastvovana i naravno da sam prihvatila. Tada nisam ni slutila da ću imati težak zadatak, to sam shvatila kako sam pratila prijave koje su pristizale. Zaista je bilo prekrasnih radova, ali na žalost ja sam morala odabrati samo jednu. Moja odluka je pala na ovaj look


jer je djevojka pogodila zadanu temu, odabrala je žive proljetne boje koje fantastično nosi i naravno sve to je jako lijepo napravila. Kratko i jasno :)

Marija s bloga Makeup Ner(e)d

Iako mi ova odluka nije bila ni malo laka, na kraju sam između par favoritkinja ipak odlučila svoj glas dati Vesni


Nakon vaganja i premišljanja prevagnula je moja naklonost prema tehnički savršenoj izvedbi makeup-a na očima, a i ostatak lica je usklađen i našminkan s ukusom i mjerom ali ipak i s dozom proljetnog šarenila. Bravo Vesna! :)

Coxy s bloga Šminka je ljubav

Nije bilo lako prelomiti, ima mnogo divnih lookova i svaka čast na izvedbi svim devojkama, a nakon dužeg razmišljanja odlučila sam da glasam za Jelenu


i to zato što bih i da ne znam šta je zadatak odmah pogodila da je reč o prolećnom looku. Boje direktno asociraju na proleće, svideli su mi se i zalepljeni cvetići i sve skupa izgleda nežno i vedro :)

Moja malenkost s predmetnog bloga :)

je inicijalno bila tu za slučaj da one izaberu tri različite cure a to je upravo ono što se desilo. I miša mu, koliko god da sam se trudila da si umanjim težinu zadatka ipak se nisam uspjela izvući. 
Znate da  bih vas ja najradije izabrala sve da mogu ali pošto to trenutno nije moguće i moram da se odlučim ja biram nju


Zašto?  Zato što je sve ove vesele boje koje je poredala na sebe savršeno uskladila što (iz iskustva) znam da nije baš lako kad tehnički ne baratate s neutralnim nijansama a želite završiti s nečim što je ipak nosivo i malo dalje od vaša četiri zida. Drugo,  zato što su konture očiju s ukupno 5 različitih nijansi urađene savršeno, pogotovo na donjem kapku i zato što su rumenilo i ruž svemu dali završnu tačku na i. Na prvi i svaki ostali pogled sam imala dojam da cijelo njeno lice priča jednu usklađenu, živahnu i svježu proljetnu priču a  sam look kao takav joj fakat odlično pristaje. 
Neira, čestitam ti - RT kistovi su tvoji :)

Svim curama još jednom veliko hvala na prijavama i trudu koji su uložile, hvala od srca i mom dragom blogerskom žiriju a sad idem poslati mail Neiri da vidim koje kistove je odabrala za svoju nagradu. Svima ostalima više sreće drugi put :***

Broj komentara: 17:

  1. Imale ste zaista težak zadatak:)
    Ja se ne bih mogla odlučiti i čestitam pobjednici !

    OdgovoriIzbriši
  2. Cestitke, divan je pobjednicki make-up! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Aaaaaaaaa divno, čestitam Neiri, čeka ju slatka muka :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super su sve, ali ja bih se slozila najprije sa Marijom :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Stvarno težak zadatak, meni su sva tri looka super :) Čestitam pobjednici :)

    OdgovoriIzbriši
  6. fenomenalni lookovi! cestitke pobednici :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve su odlične i prekrasne! <3

    OdgovoriIzbriši
  8. HVALA VAM PUNO :))

    OdgovoriIzbriši
  9. pobjednica mi je super, a druga djevojka nije daleko :)

    OdgovoriIzbriši
  10. pobjednični makeup je zaista divan, bio je težak posao, vjerujem, ali da sam ja glasala i ja bih glasala za pobjednički look :)

    OdgovoriIzbriši