05. 11. 2011.

Šta gledati ovog vikenda - YT preporuke

Vikend, ili bar ono što mi je trenutno od njega ostalo, obzirom da sam radila i danas a i u ponedeljak ću iako je praznik (&!!#'':S#!!), uvijek volim iskoristiti za malo opuštanja uz omiljenu zabavu -  YT tutorijale. Ranije sam pisala o tome šta volim i mrzim kad pričamo o ovim ljudima a danas ću ponovo podjeliti s vama nekoliko makeup videa koje preporučujem za pogledati ovog vikenda. Pa krenimo :

Nikkie sam tek počela pratiti i ukoliko ignoirate činjenicu da radi s predhodno neopranim priborom ( a ja se ježim od toga :/ ) i da na momente zna biti pomalo iritirajuća ovaj video je koristan i vrijedan 9 minuta vašeg vremena jer je konačan rezultat koža koja izgleda zaista predivno. 




Pored toga što je jako talentirana i moj je tip YT guruice jer obožava boje i upečatljive lookove, voljet ćete ju jer ima nevjerovatno prijatan smirujući glas koji bih lično mogla slušati do prekosutra :) 




Zatim jedan lijepi neutralni look od svima poznate Misschievous s bojama koje funkcionišu uz sve što stavite na sebe i u bilo kojoj prilici. Nisam neki veliki fan takvih tonova ali ovaj look planiram skinuti prvom prilikom




Makeupgeek i odličan video za sve nas koje pod šminkom provodimo 10 i više sati dnevno - kako izbjeći "glava u brašno" izgled. Napomenica : budite spremne malo se prepasti u određenim minutama :D




Goss sa svojom neobičnom tehnikom nanošenja tuša za koju poslje svih ovih godina prvi put čujem i jako mi se dopada. Obavezno pogledati. I da, početak je jednostavno neodoljiv :)) 




Lisa Eldridge i najbolji video o bronzerima - ikad. 




I to bi bilo sve što se tiče YT preporuka za ovaj put. Čitamo se u narednom postu a do tada puse svima i uživajte u vikendu :***

Broj komentara: 14:

  1. Ja obožavam Nikkie jer je tako vesela i zabavna i super radi i ideje su joj odlične i ne zamara me kao neki drugi YT gurui. Jednostavno je my cup of tea. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi put sam ju danas pogledala i sviđa mi se, pogotovo kako radi lookove u bojama ali ne volim što na momente djeluje kao da je previše gledala Jlovesmac1 :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sinoć sam baš gledala ovaj video od Waynea, nikad dosta tutoriala za eyelinere :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I nikad dosta njega :))) Ovakav kist kakav koristi ima ELF iz obične linije, i zove se eyeliner brush a ravno je rezan i čvrst, taman za ovo što on pokazuje

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja bih Lisi dala da mi čita bajke za laku noć, kako je samo volim slušati!!!

    Goss mi je super, čkam da se loadira video u HD rezoluciji jer neke stvari je šteta gledati na nižoj!

    OdgovoriIzbriši
  6. Nešto kontam da ako on nije hetero to je šteta - totalna i globalna :DD

    OdgovoriIzbriši
  7. Ima ih stvarno dosta, i ima ih dobrih nema sta, ali ja ne volim da pratim previse, verna sam Gossu, sestrama Pixiwo i Tanya Burr

    OdgovoriIzbriši
  8. Već sam se prepala kada sam videla Pamelu :D
    Ovaj prvi video mi je super!

    OdgovoriIzbriši
  9. @Tacy - Tanju ne gledam, to je ona djevojka od brata Pixiwoo sestara ili sam ja nešto pomješala ?

    @Pshycho Cat - kad je Katy Perry iskočila uz propratni vrisak stresla sam se od glave do pete :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne znam, nekako mi kod Nikkie to nije iritantno, JLovesMac je cijelo vrijeme ko na drogama, ne znam, postoji mi razlika. Btw, Goss je straight i ima curu već nekoliko godina. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Onda je njegova cura baš sretnica, ne mogu ni da zamislim koliko sminke ima :)
    A JLovesMac je pocela uveliko da pretjeruje.

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve ove gurue gledam, ali Lisa i Goss su mi :* :* :* :* :*

    Ova Niki ume da bude iritantna, ali ona je klinka, mislim da još uvek ima 16, ili je napunila 17, a mnooogo je talentovana, u stvari ima osećaj za lepo, to je to!

    Ovu drugu i treću ne pratim redovno jer ne volim da šminkaju samo oči, volim da krenu ispočetka... jednostavno nije mi zanimljivo, pogotovo kad pokažu look na početku video, najčešće ga ugasim... :(

    OdgovoriIzbriši
  13. Definitvo bar koji od ovih videa pogledati čim prije! :D

    http://tonijemojsvijet.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  14. Ne znam da li ste gledale Eman Aziz, "MakeUpByEman".
    Devojka savrseno objasnjava, jako je lepa, ima tako umirujuc i sladak glas da mogu da je gledam i slusam po ceo dan... Ono sto mi se jako dopada kod nje je to sto ide ispocetka, a kada god sam se sminkala po uzoru na njene tutorijale, bez obzira sto nisam imala iste proizvode kao ona, uvek sam bila savrseno nasminkana. Preporucujem vam.

    OdgovoriIzbriši