01. 12. 2011.

Rezultati darivanja !

Jel još nekog osim mene nervira to što je već decembar a još uvijek nema snijega ? 

Dobro, znam da vas to sad baš i ne zanima pa pređimo na stvar :) 

Prvo, hvala vam od srca na čak 93 krasna komentara. Hvala vam na svim pohvalama i lijepim riječima a pogotovo veliko hvala na kritikama i sugestijama jer mi one daju smjernice kako da ovaj moj mali ružičasti kutak bude još bolji i svrsishodniji 
( jedva sam napisala ovu riječ :D)

Svaka čast što ste si ovaj put zaista dale truda i sva sreća što nisam stavila da sama biram  pobjednika jer bih bila na sto muka. Budući da nisu sve prijavljene cure ispunjavale uslove koje sam navela da bi mogle učestvovati, neke to nisu ni željele nego su samo svratile pozdraviti ( hvala cure :*) ja sam prebrojala regularne komentare i ubacila ih u random.org koji je rekao da 88 Warm paleta sjenila ide curi čiji je komentar bio pod rednim brojem :



a to je TACY !!!

Tacy čestitam ti od srca i nadam se da ćeš uživati u svojoj nagradi :) Paletu sam ti već kupila onda kad je darivanje započelo i trebala bi stići u narednih par dana. Šaljem ti mail a dalje ćemo se već dogovoriti oko slanja. 

Ostalim curama još jednom hvala na sudjelovanju i više sreće ubrzo jer novu nagradnu igricu već spremam u glavi :) Ovaj put pravila će biti malko drugačija i kreativnija. Osim toga, nagradu neću određivati sama nego ćete dobiti poklon u vidu raspoloživog novca u okviru kojeg ću za vas kupiti proizvode koje želite - sa online shopa koji vi odaberete - i poslati ih direktno na vaša vrata :)

Do tada, velike puse svima :****

Broj komentara: 17:

  1. Ma jel moguce? :) jaoooo divno, bas si me obradovala, puno,punooooo, hvala!!! :*

    OdgovoriIzbriši
  2. tooo, daj nesto da svojom zaslugom osvojimo, a ne zaslugom random.orga-a :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Cestitam Tacy :D
    Uzivaj u nagradi... :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Cestitke i od mene! Nadam se da cemo procitati utiske kod Tacy na blogu kad isproba svoj poklon:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kad bude Tacy davala nagrade onda ces verovatno ti biti dobitnik, po sistemu - ja tebi, ti meni. Samo glupe ovcice to nevide.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala svim curama koje su korektno čestitale pobjednici i nisu se ljutile što ovaj put sreća nije bila na njihovoj strani. I sama igram različite nagradne igre po blogovima, recimo da sam dosad od svih prijava nagradu osvojila samo jednom ali nikad mi ne bi palo na pamet napisati nešto poput zadnjeg komentara.
    @A. - meni je zaista žao što nosiš toliko negativne energije u sebi. Pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Zivi bili i sve to videli. Pusa i tebi i to velika.

    OdgovoriIzbriši
  8. naravno da me nervira što još uvijek nema snijega...pitam se di je zapelo:))) čestitkeeee!!!♥

    OdgovoriIzbriši
  9. nisam ja anonimno, samo da se zna :D

    OdgovoriIzbriši
  10. @A. ljube ne brini znamo da nisi ti :))

    OdgovoriIzbriši