03. 04. 2012.

Ljubičasti

Za vikend sam imala plan rekreirati jedan prekrasan look na koji sam naletjela i zaljubila se na prvi pogled - moja omiljena ljubičanstvena boja :love: :love: :love:


I tako sam ja njega krenula skopirati ali sam se u međuvremenu, kako to obično i biva, malo zaigrala i sve je krenulo i završilo u nešto drugačijem pravcu. Iskreno, nisam u potpunosti zadovoljna kako je ispalo jer moglo je i mnogo bolje, ali kad sam si već dala truda da se našminkam, dohakam opcijama novog fotića, namjestim ugao, osvjetljenje i još milion sličnih zavrzlama odlučila sam ipak objaviti ovaj look.




 
  
Za lice sam koristila tekući puder Revlon Color Stay Mineral Mousse u nijansi Light koji inače skoro nikada ne koristim jer iako fantastično pokriva i sredi lice jako je težak, gust i pomalo zateže na koži ali dobro ispada na fotkama. Preko sam nanjela malo Avonovog Ideal Flawless pudera u kamenu nijansa Fair a na obrazima je ArtDeco rumenilo broj 39.

Na očima sam se poigrala idealnom ljubičastom paleticom sjenila - NYX Smokey Look Purple u kombinaciji sa bijelim Rimmel Color Rush 001 Glam Ice. Stavila sam i no name umjetne trepavice kupljene u čajniz šopu.

Na usnama sam koristila prvo Essence LE Vampires Love ljubičasti lip tint, pa sam ga mješala sa Maybelline Color Sensational ružem 135 Sweet Pink. Ni to mi nije leglo tako da sam na kraju preko lip tinta stavila moj najdraži Golden Rose 98.  

I to bi bilo sve od mene za danas. U iščekivanju vikenda šaljem vam puse svima :***

Broj komentara: 18:

  1. Pa ti ponovo smeđokosa :)
    Koliko mogu da vidim, odlično ti stoji, plus ljubičasta na očima...krasno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako je lijepo, sviđa mi se :) Ti imaš višlje smještene obrve pa je normalno da će izgledati drugačije, a da si podigla još sjenilo mislim da ne bi bilo lijepo :/ Tvoj mi se look više sviđa jer je više ljubičast nego pink kao na slici, boje nisu tako jake i više je nosiv :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo, za vecernji izlazak

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan look, a i moja omiljena boja....baš sam se oduševila. Baš lijepo izgledaju trepuške, moram i ja kod svojih Kineza :D

    OdgovoriIzbriši
  5. meni je super,cak bolje od slike, na slici mi je nekako prebljestavo,prejako, a kod tebe nekako decentno, umjereno
    super super

    OdgovoriIzbriši
  6. Sto rece neko u prethodnim komentarima, nosivo i jako lijepo. Ne vole svi ekstravagantan make up, a ovo moze svako nositi. A ja bi, recimo, nosila i onaj look sa slike, za neki event ili nocni izlazak, prelijep mi je.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno!!!Bas ti lijepo stoji... A imas i divne oci..

    Mogu li te zamoliti da napravis recenziju ili prokomentarises novu maskaru od Loreala Mega Volume Collagene. Sad je na kaciji u CM-u oko 19KM.

    Nikad nisma koristila maskare od Loreala,pa ne znam da li da probam ovu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim mi dođe na red od cca 7 maskara koje trenutno koristim napisati ću :)

      Izbriši
  8. Jako lijepo si to sve izvela. No mogla si pokusati isto kao na slici vjerujem da bi ti super stajalo i izgledalo bi extra :))
    http://makeupmaja.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  9. Super izgleda, jako nosivo. :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Primjetila sam odmah,ali zaboravila napisati,obrve su ti divnee... Po meni savrsne!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovo mi je dosad tvoj najljepši look :)

    OdgovoriIzbriši
  12. molim te - nemoj više mijenjati boju kose, ova ti stoji savršeno!!!

    OdgovoriIzbriši
  13. ih, trebala sam otici do kineza kad sam bila "dole" kad ima umijetne ...

    OdgovoriIzbriši
  14. ODLICNO! Jako kreativno i lepo.

    OdgovoriIzbriši